Hvem er vi?

Gjøen VVS AS er et firma som har over 30 års erfaring innen VVS-bransjen. Vi startet opp i 1991 som Rørleggermester Henry Gjøen AS og endret navn til Gjøen VVS AS i 2008. Vi holder til på Ågotnes og har i dag 15 dyktige og erfarne ansatte.

En kvalitetsstemplet lærebedrift

Vi har en rekke godkjenninger og sertifiseringer som bekrefter vår kompetanse og profesjonalitet. Vi er blant annet godkjent opplæringsbedrift og har sentral godkjenning. I tillegg har vi mesterbrev, noe som bekrefter vår høye faglige kompetanse.

SERTIFISERINGER OG GODKJENNINGER

 

Sertifiseringer og godkjenninger

  • Mesterbrev

  • Godkjent for ansvarsrett

  • Sentralt Godkjent

  • VVS fagmann

  • Rørentreprenørene i Norge

Våre rørleggertjenester

Vi har alltid som målsetting å ha fornøyde kunder, og dette oppnår vi ved å tilby kvalitetssikrede tjenester til riktig pris, utført til rett tid og med faglig og forsvarlig standard. Vi benytter oss av seriøse og anerkjente leverandører for å sikre kvalitet og oppfølging på alle prosjekter.

Sanitæranlegg i nybygg

Vi har lang erfaring med å installere sanitæranlegg i nybygg, fra befaring til ferdigstillelse. Vi sørger for at alt fra rørleggerarbeid til produkter er i samsvar med relevante standarder og regler for å sikre optimal funksjon og sikkerhet.

Varmepumper

Vi bistår med nyinstallasjon av energieffektive pumper og varmeanlegg. Spør oss om alt innen vannbåren varme og varmeanlegg.

Varmepumper er en effektiv og miljøvennlig løsning for oppvarming av boligen. Vi tilbyr befaring, installasjon av varmepumper. Våre fagkyndige rørleggere sørger for at varmepumpen er korrekt installert og tilpasset ditt behov for å sikre optimal innetemperatur, hele året.

Gulvvarme i nybygg

Gulvvarme gir en behagelig og energieffektiv oppvarming av boligen. Vi tilbyr design, installasjon og service av gulvvarme i nybygg. Våre erfarne rørleggere sørger for en profesjonell installasjon for å sikre en fagmessig utført jobb.

VA-anlegg

VA-anlegg (vann og avløp) er et viktig system til boligen for å sikre at vann og avløp flyter som det skal. Vi tilbyr design og installasjon av VA-anlegg i nybygg og rehabiliteringsprosjekter. Våre erfarne rørleggere sørger for at anlegget er i samsvar med relevante standarder og regler.

Rehabilitering

Rehabilitering av eksisterende VVS-anlegg er viktig for å opprettholde sikkerhet funksjon. Vi tilbyr rehabiliteringsløsninger for de fleste typer rørleggeroppgaver. Våre fagkyndige rørleggere sørger for en profesjonell rehabilitering for å sikre at anlegget fungerer som det skal, og er i tråd med gjeldende standarder og regler.

Våre åpningstider er

Mandag til fredag fra 07:00 til 15:00.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere ditt neste VVS-prosjekt, vi er her for å hjelpe deg.

Kontakt oss